Henk van Setten

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk van Setten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk van Setten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar kort hier op school gezeten in de vierde klas bij de Hr.

  Ik heb maar kort hier op school gezeten in de vierde klas bij de Hr. Tobe mijn broer Jan zat toen in de vijfde klas bij de hr. Akkerman. De klas kreeg toen 1x per week zwemles in Hilligers- berg ik weet nog hoe koud en glad het daar was. En dan dat houten plankje met die kurken of die haak in je nek. En die stenen gladde trap, daar heb ik mijn benen nog wel eens aan bezeerd. Mijn vader had toen een sigaren en sigaretten winkel in de 1ste Pijnakerstraat op nr 135 boven deze winkel woonde wij. Op mijn verjaardag 3 maart heb ik de school verlaten ik heb nog getrakteerd door mijn traktatie op school te brengen en achter te laten die dag waren we om redenen vrij af. Onze familie is toen naar Rotterdam Lombardijen verhuisd.

  St.janschool, 1965

  Houten nood gebouwtjes aan de molenvliet men was daar toen de trambaan aan het aanleggen.

  Houten nood gebouwtjes aan de molenvliet men was daar toen de trambaan aan het aanleggen.4de en 5de klas Majoor De zesde klas was in het hoofdgebouw aan de Catullesweg. Toen smeekte men al in de klas voor een beetje stilte.(van schaik)

  RK BS Kardinaal de Jong, 1966

  Eerst de kleuterschool met een juf die een hond in de klas had klaartje hete die.

  Eerst de kleuterschool met een juf die een hond in de klas had klaartje hete die. Daarna de eerste twee klassen lagereschool Naast de school naar de helikopters kijken of naar het afbreken van de huizen naast de bosjeskerk. Een naam weet ik nog uit de klas dat was Wilfred van der Weiden.Hij woonde aan de lombardkade.

  Bosjesschool / Immaculatae ..., 1960

  ?