Henk van Aalten

Kent 10 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk van Aalten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk van Aalten heeft 3 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De kachels die 's morgens niet aan wilden, omdat door de kou de olie te dik was geworden, de vers gezette koffie (door de onvergetelijke Ali) in de pauze, het grote oude Graetz? radiotoestel in de aula, de collectie pijpen van de heer Verhoeven, de discus

  De kachels die 's morgens niet aan wilden, omdat door de kou de olie te dik was geworden, de vers gezette koffie (door de onvergetelijke Ali) in de pauze, het grote oude Graetz? radiotoestel in de aula, de collectie pijpen van de heer Verhoeven, de discussies tussen Akkermans en broeder Odoinus (wiskunde is een grabbelton, een grabbelton is onzin, dus wiskunde is onzin, de vier!! uur sport op de zaterdagmorgen en de praktische lessen van de heer van de Brink.

  Hogere Pedagogische School ..., 1967

  Ik heb maar een half jaartje in het "nieuwe" gebouw aan de Bethaniënstraat gezeten.

  Ik heb maar een half jaartje in het "nieuwe" gebouw aan de Bethaniënstraat gezeten. Het grootste deel van de tijd heb ik doorgebracht in de houten barakken van de Paulus aan de Velperweg. 's Morgens tijdens de pauze voor iederen een vers gezette kop koffie van Ali, de collectie pijpen van meneer Verhoeven, de discussies tussen Akkermans en broeder Odiunus (wiskunde is een grabbelton, een grabbelton is onzin, dus wiskunde is onzin)en de wijze lessen van meneer van de Brink.

  Katholieke Pedagogische Aka..., 1967

  Eigenlijk de fijnste schooltijd die ik heb gehad.

  Eigenlijk de fijnste schooltijd die ik heb gehad. Het was een prettige school en ik zat in een fijne klas. Als ze me vroegen nog eens een deel van mijn schooltijd over te doen, zou ik kiezen voor mijn ULO-tijd.

  St. Maarten ULO, 1963

  ?