henk schutten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van henk schutten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  henk schutten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat bijna altijd rechts voorin de klas uit het raam te kijken en achterin mijn schrift te tekenen, terwijl ik 'aandachtig' luisterde naar wat er werd verteld.

  Ik zat bijna altijd rechts voorin de klas uit het raam te kijken en achterin mijn schrift te tekenen, terwijl ik 'aandachtig' luisterde naar wat er werd verteld... Mijn schriften raakten omgekeerd snel vol. De laatste jaren waren het meest comfortabel, vooral in de omgang met de leraren, die soms nogal persoonlijk werd. Mijn maatje Elian Blaaser en ik hebben nog wel eens een biertje gedronken op de hoek met de De heren Muller en Groen. Ook bleek, toen ik al in de derde zat, dat de o zo gevreesde mevrouw Van Dijk vriendin was van de moeder van een ander maatje van mij. Nadat ik haar daar was tegen gekomen kon ik bij haar niet meer stuk... Kortom, prima tijd gehad daar. En nog een diploma gehaald ook!!

  Dr. A. Plesmanschool, 1965

  ?