henk schuppers

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van henk schuppers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  henk schuppers heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kwam vanwege verhuizing naar deze school en lag tegenover mijn ouderlijk huis.

  Ik kwam vanwege verhuizing naar deze school en lag tegenover mijn ouderlijk huis. Kwam terecht in klas 3. Zat hiervoor op de Groen van Prinstererschool aan de Wulplaan. Na dit schooljaar weer teruggegaan naar de Wulplaan. De enige namen die ik heb zijn Koekkoek en Eijgenraam, leraren op deze school.

  2004, henk schuppers

  juffrouw Schaap: voor straf de tafels van 33 1/3 maken! De verjaardag van Mr.

  juffrouw Schaap: voor straf de tafels van 33 1/3 maken! De verjaardag van Mr. Bronsema in de gymzaal. Mr. Bronsema kon ook heel goed voorlezen uit het boek Kapitein Jan van Leeuwen (schrijver Anthoniy van Kampen). Mr. Stel met zijn verhalen over de mezennestkastjes. De strenge juffrouw Visser (haar broer leerde ik kennen op de MAVO beukenlaan)

  2004, henk schuppers

  Mijn eerste jeugdliefde had ik daar op school: Jeanet Spoelstra.

  Mijn eerste jeugdliefde had ik daar op school: Jeanet Spoelstra. Verder herinner ik me dhr. de Bond (concierge), van der Brink, Komdeur, Bor, Wentzel, van Engen, Guis, Geerling, v.d. Werken, Visser, v.d. Niet, Bouwer, Hooijer, Schoorl (met die grote handen!!!), Buter, Stekelenburg, Pruiksma, Okker, Doeleman, Wijnants (muziekleraar). De werkweek per fiets naar de Hooghe Hoenderberg in Groesbeek. (Later een douane-opleidingsinstituut en nu een AZC). De snack-corner van Onnink achter op het schoolpleintje. WIE KAN MIJ HELPEN aan klassenfoto leerjaar 1966-1967 (klas 1c) en leerjaar 1969-1970 (klas 3b)????? Ik heb ze helaas niet meer en zou graag in het bezit van die foto's komen!!

  2004, henk schuppers
  ?