Ontdek PLUS

henk plant

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van henk plant en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  henk plant heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat er 2 jaar maar het was wel leuk.

  Zat er 2 jaar maar het was wel leuk.Het 1e jaar overwegend Loenenaren waar ik zelf ook vandaan kom.Met een grote groep uit Loenen naar Apeldoorn.Henk Hoekman(wie kent hem niet) gaf het tempo aan. Weet niet zo veel namen meer van klasgenoten van het 2e jaar die kwamen voornamelijk uit Apeldoorn behalve dan Rudy Smink-Roel den Hollander-Jan Klomp en Robert ....Veel lol mee gehad.

  dr Th. J de Visserschool vo..., 1976

  Leuke school.

  Leuke school.klein maar gezellig.Ik herinner me nog goed Teun Willems de concierge.Een echte Topper helaas is hij er niet meer.

  Marten Orges, 1978

  Een leuke school.

  Een leuke school.Jufrouw de Boer,Meester de boer,Peeters en Schouten waren mijn leraren.Ik kom er tegenwoordig nog elk jaar zo tegen 5 december "zwart".Het valt me altijd op dat er nog steeds een gezellige sfeer is.Ik ben begonnen in "de Oude School" en na 2 jaar verhuist naar de 2e Stee mijn klasgenoten waren Henk Reuvekamp, Kees van Gijtenbeek,Harrie Modderkolk,Berko van Boven,Anita Hissink,Stientje Oudbier,Moniqeu Manusen,Miriam Reesink,Hermien Bouwmeester ja en nog veel meer, we zaten in de tijd dat de klassen opgedeeld werden in a en b.Mischien reageert er iemand want er zijn er toch wel veel verdwenen uit Loenen.

  OBS De Tweede Stee, 1970