henk nentjes

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van henk nentjes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  henk nentjes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  MO-A en MO-B pedagogiek onderwijskunde gehaald.

  MO-A en MO-B pedagogiek onderwijskunde gehaald. De persoon die het meeste indruk op mij gemaakt heeft in positieve zin, was Prof. dr. Dodde. Een groot voorstander van nationaal onderwijs en dus een fervent tegenstander van de hopeloze verzuiling van ons onderwijssysteem.

  2006, henk nentjes

  Van deze periode kan ik mij niet zoveel herinneren.

  Van deze periode kan ik mij niet zoveel herinneren. Wel dat we een periode in een noodgebouw zaten waar het zomers bloedheet kon worden.

  2006, henk nentjes

  Terugkijkend op deze periode heb ik best een hele leuke tijd gehad op deze school.

  Terugkijkend op deze periode heb ik best een hele leuke tijd gehad op deze school. Veel waardering kan ik opbrengen voor de kennis van Hollaar, de soms ironische wijze waarop den Hartog omging met 'studenten' die weinig kaas hadden gegeten van cijfertjes, de onmachtige wijze van Wolfers als Ted Wijnberg en ik weer eens aan het dollen waren en de slappe lach kregen, de bevlogenheid van van der Zouwen. Laat ik het over m'n schoolliefdes maar niet hebben en op m'n sportprestaties zit ook niemand te wachten.

  2006, henk nentjes
  ?