Ontdek PLUS

henk moelker

Kent 0 personen

Weduwnaar
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van henk moelker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  henk moelker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de lagere school ben ik hier 1 jaar geweest.

  Na de lagere school ben ik hier 1 jaar geweest. Namen van klasgenoten weet ik niet meer. Ik herinner me Dhr. Schalk. Ik herinner me ook nog een werkweek. Op zaterdagmorgen zat ik op type-les. Op de hoek van de straat zat een bakkerij. Daar rook het zo lekker naar versgebakken brood. Vanaf de straat keek je zo de bakkerij in en zag je de bakker aan het werk.

  Hugo de Grootschool, 1962

  Juffrouw Verhoeven in klas 1 en 2.

  Juffrouw Verhoeven in klas 1 en 2. Daarna Kuipers en Schnieders. Namen van klasgenoten kan ik me nauwelijks herinneren. Ik lees dat Jan Bergeijk zich mij herinnert. Jonnie van der Bel kan ik me nog herinneren. Was Jan Bergeijk niet vrij lang voor zijn leeftijd ?? De naam de Boef zegt me ook nog wat. Ik woonde in de Finsestraat...

  o.l.'Oud Mathenesse', 1956

  Ik herinner me Dhr.

  Ik herinner me Dhr. Boekhoudt. 't Hart, Nagtegaal , Kuilenburg, Maaskant, Roelfzema. Pimmetje !! en juffrouw de Waardt met haar wintersportverhalen....ik had weinig kontakt met klasgenoten. Ik herinner me Roel Melief, Rina en Piet Immerzeel.

  Rehoboth Mavo, 1963