henk meerdink

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van henk meerdink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  henk meerdink heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb weinig herinneringen aan de kleuterschool Ik meen dat de juffrouw Reina heette.

  Ik heb weinig herinneringen aan de kleuterschool Ik meen dat de juffrouw Reina heette. Met mooi weer liepen we naar een stukje weiland naast de textielfabriek Meijerink en zn om daar te spelen. Verder vage herinnering aan kleien en vlechten. Ik heb nog een foto die is gemaakt tijdens een sinterklaasviering.

  Nuts Fröbelschool, 1949

  op 1 maart 1963 aangesteld als adspirant agent.

  op 1 maart 1963 aangesteld als adspirant agent. Eerst van 1 maart tot 1 september gewerkt op de afdeling TOHD in afwachting van de start van de opleiding op 1 september 1963. Er waren twee klassen. 1 voor meerderjarigen en 1 voor minderjarigen (nieuw). Examen april 1964. in den haag gewerkt tot 1975 met een onderbreking militaire dienst (1965-1967) bij de koninklijke marechaussee. (politiepersoneel moest toen nog in dienst). 1975 overgegaan naar de gemeentepolitie zevenaar. 1986-1989 korps politie Aruba. 1994 politieregio Gelderland-midden. 2003 tor 2005 flo

  Politieschool, 1963

  ik heb maar een half jaar op deze school gezeten.

  ik heb maar een half jaar op deze school gezeten. Ik herinner mij de leraren Hiddink, Joosse (Joosten?)slachter, te hennepe(muziek), van Randwijk (franse correspondentie met kweekschool leerlingen uit Wallonie). Ik heb nog een klassefoto met daarop de dominee. Ik had op de achterzijde de namen geschreven, vandaar dat ik alle namen nog kon vermelden bij deze foto die ik op schoolbank heb gezet. Hoewel ik altijd "meester" heb willen worden vanaf de lagere schooltijd tot en met de Mulo heb ik later nooit betreurt dat ik toen ben gestopt(financieel niet haalbaar) en naar de politie ben gegaan. Toen mijn kinderen naar school gingen heb ik grote bewondering gekregen voor de leraren gezien de omstandigheden waaronder zij toen hun werk moesten doen. Ik denk dat ik die veranderingen niet had kunnen bijbenen. Toch heb ik nog lesgegeven en wel in de vijfde en zesde klas van de lagere school, pardon de groepen 7 en 8 van de basisschool. Dit betrof lessen over o.a. verkeer, drugs en alcohol, (huiselijk)geweld, de politie, vuurwerk, pesten enz. Een eenvoudig soort maatschappijleer zeg maar. Heel leuk.

  rijkskweekschool, 1962

  ?