Henk Laro

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Laro en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Henk Laro heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier volgde ik de opleiding tot opticien.

  Hier volgde ik de opleiding tot opticien. Van 1976 t/m 1979 heb ik de cursussen oogmeetkunde en contactlensspecialist gevolgd. Van deze periode herinner ik me nog praktisch alle namen van studenten uit mijn klas. Sommigen kom ik nog hier en daar tegen. Een student uit mijn klas is inmiddels overleden: Hans Koppelaar. Heel leuke tijd gehad met mijn huidige vrouw Rieneke Bolderman, met Arie Zonjee en Paul Stoltz. Een leraar was voor de meesten wel favoriet: dhr Koppenberg, geweldige man.

  Christiaan Huygens M.T.S., 1972

  Ik heb veel te lang op deze school gezeten.

  Ik heb veel te lang op deze school gezeten. 8 jaar en ik heb hem niet eens afgemaakt.Als ik ergens een hekel aan had, was het aan deze school. Het was uiteraard ook deels mijn eigen schuld, ik was niet gemotiveerd genoeg en redelijk moeilijk hanteerbaar. De beste herinnering bewaar ik aan het schoolhandbaltournooi. Hieraan heb ik een groot aantal jaren meegedaan onder leiding van dhr Oomen. Een aantal vrienden van mij waren: Peter Broeken, Dick Embregts en mijn neef Harrie Verlegh.

  Onze Lieve Vrouwe Lyceum, 1965

  Dit was nog een uitgesproken jongensschool.

  Dit was nog een uitgesproken jongensschool. Meisjes waren taboe. Later kwamen er een paar meisjesklassen in het schoolgebouw, maar deze waren zowel op het schoolplein als in het gebouw strikt gescheiden.Namen van onderwijzers die ik me herinner zijn: jufr v. Unnik,jufr Spelier, dhr. Diepstraten, Dhr Beekers (hoofd van de school), dhr de Jong en dhr Roelands, die speelde bij voetbalvereniging de Baronie.

  Laurentius, 1959

  ?