Ontdek PLUS

Henk Kuijt

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Henk Kuijt en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Henk Kuijt heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Ik zat toen op de part time opleiding afdeling MBO SD, de vroegere urgentie opleiding algemeen maatschappelijk werk Huize Bergen te Vught.

    Ik zat toen op de part time opleiding afdeling MBO SD, de vroegere urgentie opleiding algemeen maatschappelijk werk Huize Bergen te Vught. We zaten nog aan het Nachtegaalslaantje Mw. C.J.C.M Edelman heeft nog mijn diploma ondertekent! En Piet Paalvast kregen wij ook al les van. Schitterende tijd van 1973 tot eind schooljaar 1976! Veel geleerd en degelijk onderwijs.

    Sociale Academie, 1973

    VO GGZ Fantastische opleiding, veel geleerd.

    VO GGZ Fantastische opleiding, veel geleerd.Wel hard werken 2 jaar in één! Inge Maas als docent gespreksv/techniek en jaardocent. Helaas is mij het bericht gegeven dat zij overleden is. Diploma uitreiking was chique bij de Holthurnsehof!

    VDO opleidngs en adviescentrum, 1998

    Dit was de verkorte opleiding Maatschappelijk Werk.

    Dit was de verkorte opleiding Maatschappelijk Werk. Hard werken en voor het eerst in mijn schoolloopbaan in de grote collegezaal aan de Zuid Willemsvaart. Eeen zware periode part time naast mijn werk in de crisisopvang en de geboorte van onze tweelingdochters (zijn inmiddels 19 jaar en studeren zelf op het HBO) en de opvoeding aan de twee oudere dochters die toen 3 1/2 en 1 1/2 waren (nu dus 23 en 21 en studerend aan HBO)Docent was toen al Jacques Pijnappels, die nu nog les geeft als stafdocent en stagecoördinatie aan de MWD bij Avans!!

    Sociale Academie, 1991