Henk Krom

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Krom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Henk Krom heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Broodje Emanuels, films draaien in de aula, slagballen op het grasveldje, leuke afscheidsavonden en vooral leuke leerlingen en ook ouders.

  Broodje Emanuels, films draaien in de aula, slagballen op het grasveldje, leuke afscheidsavonden en vooral leuke leerlingen en ook ouders.

  sloterplasschool, 1973

  Lekker in de gymzaal blokjesvoetbal, maar met z'n allen tegen de meester, konden ze wel!!!Pimmetje Bouwmeester, Jeroen Jansen, Bartje Spruijt en de rest.

  Lekker in de gymzaal blokjesvoetbal, maar met z'n allen tegen de meester, konden ze wel!!!Pimmetje Bouwmeester, Jeroen Jansen, Bartje Spruijt en de rest. We zouden meer foto's moeten plaatsen, wat waren we allemaal broekies, niet waar? Mijn allerhartelijkste groeten aan al mijn ex-leerlingen en ik ben reuze benieuwd hoe het met hen gaat (dank je wel, Lydia)! Goede herinneringen aan de familie Schweitzer, wat vliegen de jaren!

  Immaculataschool, 1971

  Hoofd van de school heette Peukie (hr.

  Hoofd van de school heette Peukie (hr. de Bunck officieel), leraren de heer J. Geluk, de heer Hardebol (muziek). Ik herinner me weinig namen van klasgenoten, wel Flip de Fluijter. Hoop op klasgenoten die zich op de foto herkennen.

  St. Augustinusschool, 1957

  ?