Henk Kouwenberg

Kent 8 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Kouwenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Henk Kouwenberg heeft 1 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me nog heel goed dat er elk jaar een schoolavond was en dat we dan allemaal verkleed op school kwamen.

  Ik herinner me nog heel goed dat er elk jaar een schoolavond was en dat we dan allemaal verkleed op school kwamen. In 1962? was er een grote feestavond in de Dierentuinzaal met o.m. een optreden van Ria Valk. In 1965 gingen we o.l.v. dhr. V.Bakker naar Parijs, werkelijk onvergetelijk. Klasgenoten: alle door René Verspeek getoonde op de klassenfoto. Later ook nog Mark Hendriks, Gerard Mulder, Irene van Barneveld. Leraren dhr de Munck, Reinders, Walda, Withaar, v.d. Heuvel, Rijks, Buytendijk en de Bert.

  Snoeck Henkemansschool, 1960

  In de zgn.

  In de zgn. eerste leerkring begonnen. het was een soort aanvullende cursus Alg. Ontw. na de MULO. Wel kreeg je muziek, tekenen en handenarbeid. Er was jaarlijks een klassenavond en een creatieve toneelavond. We hebben veel gelachen. Dhr. de Graaf verplichtte de kennis van een floralijst en bij mevr. Jo van Einsbergen en later dhr. v.d. Vegt (overleden heb ik gehoord) en dhr Schooneboom lieten je toontreffen. Rampzalig!! Dhr. Boogert voor geschiedenis rookte veel pijp in de klas. Nu vast niet meer. Dhr. de Vries wist alles van de Nederlandse schrijvers. Hij stond verbaasd toen wij, Andries Greiner, Gerrit Braaksma, Jerry Becker ? en Henk Heideman naar Adriaan Roland Holst waren gegaan om hem de vragen in Lodewicks literatuur over o.m. de Elyssische Velden te laten beantwoorden. Ds. Emous had altijd een mop, soms zoveel dat de lessen erbij inschoten. Voor dhr. Ooievaar maakten we wel tien maquettes (modellen om je lessen te ondersteunen) als huiswerk. Het was telkens een hele happening als hij ze dan moest beoordelen. Meisjes hadden volgens mij wel een streepje voor. In 1967 hadden we een werkweek in Den Dolder over sprookjes.

  Chr. Ped. Acad. J.D.de Viss..., 1965

  Eerst zat ik op de kleuterschool bij juf Klein en juf Riet Later kwam ik bij juf den Hartog, meester Middelraat en meester Rijsdijk.

  Eerst zat ik op de kleuterschool bij juf Klein en juf Riet Later kwam ik bij juf den Hartog, meester Middelraat en meester Rijsdijk. Die stond altijd in de gang, waar je langs moest om op het plein te komen. Je mocht vooral niet hollen of praten. Ook meneer Krul, de conciërge Oud-klasgenoten: Wim de Jong, Rob Verheij, André Mooi, Frank Baldinger, Jan Stuiver, Dick keizer, Wim van Lummel, Leo van Spronssen, Gé ****?, Peter van Barneveld, Jarl Mulder, Kees Zonneveld, Ineke de Vries, Lineke Altorf, Nannie Hofland, Ankie van Faassen, Rita en Nelly de Ruiter, Anneke Steller, Lea Stroo, Viola ***?, Anja Lie, Elma Morrit, Gerda de Bruin, Rudie Schouten, Bert Oudshoorn, Leo van Dijk, Piet Bijl, Ronnie Taal, Frank Baldinger. Sorry voor wie ik vergat.

  Ds. D.J. Karresschool, 1954

  ?