Henk Knol

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Knol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Knol heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voetballen achter de school

  Voetballen achter de school, douchen in het badhuis, Mr, Kappert het hoofd van de school, kortom veel plezier gehad en ik zag kortgeleden nog dat de school er nog is evenals het speelveld waar we voetbalde.

  hoge bothof school, 1958

  De les duits van mr.

  De les duits van mr. Koning was leuk, vooral als je begon te vragen over zijn hobby als piloot van een zweefvliegtuig. Waar ik veel mee omging was o.a. Marcel Nijboer, verder kan ik mij niet veel meer herinneren van deze school. Schoolliefdes? ik kan mij nog wel herinneren dat ik toen veel met ene Loes omging, maar of dit nu een schoolliefde was?? Na de schoolperiode gewerkt als verkoper sanitair en keukens, toen de mil. dienst en daarna wederom als verkoper sanitair bij de firma Wickes. Ben nu al jaren werkzaam bij de regio politie twente, overigens met heel veel plezier.

  Hermes school, L.E.A.O., 1966

  Schoolvriend was in die tijd, Herman Jaeger, Willie de Leeuw, gebr.

  Schoolvriend was in die tijd, Herman Jaeger, Willie de Leeuw, gebr.Pelle, Dick Misanna en nog enkele waarvan ik de naam niet meer weet. Na de Bothofschool naar de Hermes-school L.e.a.o. van 1966 tot 1970, van 1973 tot 1977 Mil Dienst. Na de mil.dienst gewerkt als verkoper sanitair en keukens bij de firma Slager en Wickes DHZ. Nu werkzaam bij de Regio Politie Twente te Enschede Ik ben getrouwd en wij hebben 1 dochter.

  hoge bothof school, 1958

  ?