Henk Holl

Kent 0 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in HOUTEN

  Bekijk het volledige profiel van Henk Holl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Holl heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Aan de 5e klas bij meester Konings en de 6e klas bij meester Werkhoven en Van Velzen bewaar ik fijne herinneringen ondanks dat ik als langste in de klas het soms wel voor mijn kiezen kreeg van mede klasgenoten.

  Aan de 5e klas bij meester Konings en de 6e klas bij meester Werkhoven en Van Velzen bewaar ik fijne herinneringen ondanks dat ik als langste in de klas het soms wel voor mijn kiezen kreeg van mede klasgenoten. Als ze maar op woensdag- en zaterdagmiddag op de boerderij mochten komen spelen was ik de vriend van velen. Als blijvende herinnering aan deze school heb ik nog steeds een half geplette en vergroeide linker middenvinger waarmee ik in de 4e klas een keer tussen het houten draaihek aan de Minkade heb gezeten. Op school vond frater Hubertus het niet nodig om naar een dokter te gaan ondanks een gapende wond en een zakdoek vol bloed. Als lid van het jongens zangkoor van de St. Aloysiuskerk heb ik van mijn 7de tot ca.13de jaar een fijne tijd gehad. Ik mocht vaak tijdens schooltijd in de kerk zingen bij "rouw en trouwmissen". In die tijd met een bus vele uitstapjes/optredens met het jongenskoor in ons land gemaakt. Ook zong ik geregeld met een groepje jongens op zondagmorgen in de kapel van het fratershuis in de Herenstraat. Het ontbijt wat dan na de H. Mis voor ons gereed stond was een grote luxe in die tijd. Erg populair was het kopballen met een tennisbal tijdens het speelkwartier en voor aanvang van de school. Bij nat weer was de tennisbal vuil en zagen de "koppen" van velen er niet uit. Was dit de kweekvijver van het vele voetbaltalent wat er destijds bij Celeritudo voetbalde?

  Petrus Canisiusschool, 1953

  ?