Henk Hofman

Kent 35 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Sneek

  Bekijk het volledige profiel van Henk Hofman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Henk Hofman heeft 15 klassenfoto's en kent 35 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik kwam na de kerst pas op deze school, gezellige klas, leuke tijd.

  Ik kwam na de kerst pas op deze school, gezellige klas, leuke tijd. Ik kan me nog goed de examentijd herinneren. Omdat ik van een andere school kwam zat ik als enige in week-1 van de mondelinge examens. De hele klas thuis in de flat aan de Toscalaan, op het balkon, in de kamer, op de trap. En dan met z'n allen op de fiets, een enkeling had een brommer, van examenfeest naar examenfeest. Dhr. Huisman voor Frans die totaal geen orde kon houden en op een zeker moment de klas vrij liet, wie belangstelling had kon komen. Met de basis van m'n vorige school aangevuld met zijn lessen haalde ik zo een 8 op m'n cijferlijst. Een surinaamse leraar voor geschiedenis, z'n naam weet ik niet goed meer (Kensenhuis of zoiets), wat kon die man goed en boeiend lesgeven. Dhr. de Haan voor wiskunde, Dhr. Sikma voor duits (ook hij kon geen orde houden).

  2004, Henk Hofman

  Spelen op het terrein van de melkfabriek.

  Spelen op het terrein van de melkfabriek. Herinner mij Martin Seltenreich uit de Damstraat en Aad Fähmel. De naam Ger Verschoor ken ik nog wel. Dijkstra in de 6e. Met v.d. Dool uit de 5e klas ben ik nog 2 maanden meegereden in z'n Fiat 500 na onze verhuizing naar Hoogvliet, hij woonde zelf in de wijk Zalmplaat.

  2004, Henk Hofman

  Roel Menger, René Blokker, Paul Breijs.

  Roel Menger, René Blokker, Paul Breijs. Op de dag dat de klassefoto gemaakt werd was ik er niet, jammer, herkende de meeste gezichten nog. Paul heeft een tijd bij hetzelfde bedrijf (Digital) gewerkt. Ik heb nog contact met Roel en René.

  2004, Henk Hofman
  ?