Ontdek PLUS

Henk Henry Verschoor

Kent 6 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in Vianen

  Bekijk het volledige profiel van Henk Henry Verschoor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Henry Verschoor heeft 8 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat hier op school tot ongeveer 1963 waarna ik naar de BTS ben gegaan.

  Ik zat hier op school tot ongeveer 1963 waarna ik naar de BTS ben gegaan. Deze school was voor moeilijk lerende kinderen. De leeraren waren Dhr Goddijn (hoofd vd School) Dhr Tom van der Voort (uit Voorschoten). Ik reed welleens mee aan zijn schouder (ik op de fiets en dhr vd Voort op zijn solex). Dhr vd Voort voetbalde met ons op het schoolplein. Dhr Sachs? kon goed verhalen vertellen en mee geweest met televisie opnamen. Leerlingen waren Edgar Verwoerd, Joop Pison (inmiddel ontmoet), Henny Kluivert, Ronald (uit voorschoten)Jan van Tol, Silvia ??, Vera ??, Tonny Hoenselaar en Clazines Lindhoud, Jeanmarie Westen. Gimleeraar was dhr van Ooien?? of Ooi, weet ik niet meer zeker. Ik zelf ben getrouwd en heb 4 kinderen, alle vier getrouwd en inmiddels 13 kleinkinderen. Ik zelf heb een automatiserings bedrijf gehad en inmiddels gepensioneerd.

  Langebrugschool ?, 1961

  Ik heb twee jaar op deze school gezeten waarna we half 1959 naar nederland gingen.

  Ik heb twee jaar op deze school gezeten waarna we half 1959 naar nederland gingen. Ik kan me enkele namen nog herinneren! Fabio? Fabio nam weleens rupsen en Hagadissen mee in zijn schooltas de klas in. Ik dacht Bas Burger, er was ook een tweeling in de klas (twee meisjes). Deze meisjes zag ik op de foto bij Bas burger.Ze staan ook bij mij op de foto van de eerste klas. Ene Frits. Ik weet ook nog dat er ene Jacky Wolf?? door een auto werd aangereden. Is later goed afgelopen. In de andere eerste klas zat ook alberd Dijkhuizen. Waar ik naar op zoek ben is/was mijn buurmeisje in oudbouw Anke of Amke Ras. Ik ben nu 70 jaar en heb een automatiserings bedrijf, getrouwd en 4 kinderen en inmiddels Opa van 12 kleinkinderen.

  H.J.A. Schroederschool (She..., 1957

  Mijn richting was metaalbewerken.

  Mijn richting was metaalbewerken. Ik zat bij dhr de Bruin en dhr De Mik, De Heer Spijker plaatwerken. Ik heb samen met Hugo Lagerwij bijles gehad in Engel bij de heer de Mik. Klas genoten waren Leen Slappendel Hugo Lagerwij, Jantje de Wolf. Er was ook een klasgenoot die een brommer ongelijk heeft gehad op de singels!

  Gemeentelijk Bedrijfstechni..., 1964