Henk (Hennie) Overgaauw

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk (Hennie) Overgaauw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Henk (Hennie) Overgaauw heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Naar ik mij kan herinneren heb ik alleen het examenjaar van de HAVO op Merwerode gedaan.

  Naar ik mij kan herinneren heb ik alleen het examenjaar van de HAVO op Merwerode gedaan. Al met al duurde het vrij lang voordat ik in een examenklas zat. Op veel andere scholen gezeten, ziek geweest enz. Met dank aan de klassefoto van Egbert v.d. Werf kon ik mij meerdere oud-klasgenoten nog herinneren. Onder meer: Herman Boerman, Eric Kerkhof (woonde in Nieuw Beijerland), Egbert v.d. Werf, Hennie den Besten (later nog een keer met haar uit geweest naar een galabal in het Kurhaus in Scheveningen), Gerda Korteland (sproeten en charmant), Jane Cats en Els Plezier. Els kende ik omdat zij ook in Barendreacht woonde. Ook kende ik haar nog van het Calvijnlyceum in Rotterdam-zuid. Van de docenten staat dhr. Wagner mij inderdaad ook het meeste bij.

  2004, Henk (Hennie) Overgaauw

  Na een niet succesvol 1e jaar op het Calvijn Lyceum kwam ik in 1963 op de chr.

  Na een niet succesvol 1e jaar op het Calvijn Lyceum kwam ik in 1963 op de chr. mavo de Slinge in de tweede klas. Herinneringen heb ik aan Hans de Graaf (band Utmost), Bennie Dijksma, Margi Trip (verhuisde naar den Haag),Chris Veerman (fan van PJ Proby en ik kreeg een pen-vriendin van hem; hij had er te veel), Jetty Touwslager (ik vond haar erg leuk maar werd door dhr. Lentink daarin gedwarsboomd). De leerkrachten kan ik mij nog goed herinneren. Weenink die met een krijtje op je hoofd tikte, Euser waar ik lang en hevig ruzie mee had, Kalisvaart en Geluk, die ik beiden ook op de lagere school als leerkracht had. Mij staat bij dat we (facultatief)klassikaal gitaarles kregen van ?? Ik speelde vaak vals volgens die muziekleraar. Ook als ik geen snaren aanraakte. Ik ben er voortijdig mee gestopt. Ik beken nu dat ik ook mee gedaan heb aan het op vier stapeltjes trottoirtegels zetten van de Fiat 500 van de tekenlerares (naam ?). Al met al geen verkeerde periode.

  2004, Henk (Hennie) Overgaauw
  ?