Henk Harten

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Harten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Henk Harten heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Na Rotterdam-Zuid verhuids naar Zwijndrecht.

  Na Rotterdam-Zuid verhuids naar Zwijndrecht. Boeiende school met erg uiteenlopende leraren en leraressen. Van heel lief (Hellental) tot totaal verzuurd en naar moderne pedagogische maatstaven geen echte topper (Haverkamp). Voetballen met Jan Pruissen en vele anderen, spannende dingen ontdekken met Pieter van de Land en Rens Groeneveld. De zending heeft onder onze aanwezigheid geleden!!! Onbezorgd en onbekommerde tijd. En het zingen met Wil van der Lely natuurlijk. Gaat er nooit meer uit! Iemand nog foto's uit die tijd?

  2004, Henk Harten

  Alleen maar slechte! Werd mij gevraagd na 2 jaar brugklas en meer op de gang dan in de klas om de school te verlaten! Bleek een gezegend verzoek te zijn! Van de Beek van frans geeft nog vlekken!.

  Alleen maar slechte! Werd mij gevraagd na 2 jaar brugklas en meer op de gang dan in de klas om de school te verlaten! Bleek een gezegend verzoek te zijn! Van de Beek van frans geeft nog vlekken!

  2004, Henk Harten

  Heb daar de eerste 2 en een half jaar van mijn lagere school periode op gezeten! Verliefd geworden op Wilma Maan, Ineke Lange, Marieke Mulder en jufrouw Donker, die het in haar hoofd haalde om te trouwen met meester Goldsteen.

  Heb daar de eerste 2 en een half jaar van mijn lagere school periode op gezeten! Verliefd geworden op Wilma Maan, Ineke Lange, Marieke Mulder en jufrouw Donker, die het in haar hoofd haalde om te trouwen met meester Goldsteen. Wat een brutaliteit! Maar ook leuke vriendschappen gehad. Met Tjalling Wynia, Lolke Wesseling, Peter en Rudolf Kurpershoek (waarmee ook gevochten en gevoeldbalt werd). Schoolplein met altijd herfstbladeren, ruzie met de benedenschool.

  2004, Henk Harten
  ?