henk harpal

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van henk harpal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  henk harpal heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voor wie mij niet meer kennen, ik ben Henk Harpal.

  Voor wie mij niet meer kennen, ik ben Henk Harpal. Ik ging heel vaak met Marlon en Marco Damen om. Juffrouw van Hulst was voor mij de allerliefst Lerares ooit. Nu woon ik samen met een Lerares en heb 2 kinderen met haar. Ironisch he? Ik heb een supertijd gehad op de Terwestenschool. Oh ja, wat was ik verliefd op Francis Buntsma en verdrietig dat ze naar Zoeterwoude ging verhuizen. Wat gaat de tijd snel he allemaal, vandaar dat ik af en toe terugkijk naar deze site om herinneringen op te halen. Ik hoop van harte dat het goed gaat met jullie allemaal. Groetjes en liefs, Henk Harpal.

  Terwestenschool, 1975

  Het was een mooie tijd die mij altijd is bijgebleven.

  Het was een mooie tijd die mij altijd is bijgebleven. De saamhorigheid onder de leerlingen. Oh wat waren we berucht. De werkweek in de Ardennen, de examenstunt. Eerlijk is eerlijk, we hadden een leuke school en toffe leraren en leraressen. Vond ik tenminste, de ene leuker dan de ander, maar toch...

  Anne Frank Mavo, 1981

  ?