Henk GRUBEN

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk GRUBEN en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk GRUBEN heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slecht jaar met "opper"Boer.

  Slecht jaar met "opper"Boer. Erg ver weg van Groningen waar ik woonde. Goed eten/drinken en slapen. Volgens mij is de foto op het sportveld geen klasse foto, maar twee klassen die hadden gevoetbald. De execitie op de Napoleonsweg om 1/2vijf vrijdag s'middags was een van de sm spelletjes van Boer.

  Opleidingsschool Rijkspolit..., 1969

  Meester Porter, het les hebben in het oude gedeelte met kolenkachel en daarna in het nieuwe gedeelte met de cv.

  Meester Porter, het les hebben in het oude gedeelte met kolenkachel en daarna in het nieuwe gedeelte met de cv. Drie of vier klassen waren er maar op die school, vele schoolgenoten waren ook lid van vv Heerenveen, Tyme Kuijper (meelhandel) jongens Haanstra (Autorijschool), Henk Siebinga (houthandel?).....leuke school

  School Ploegh, 1957

  van der Zee, Bijma, Hoekstra, Bol, Scholtens ja en wie nog meer !!! Geen pudding broodje wel doen dus, niet met de scooter op school komen, ja en dan die bekende namen, leuk zeg.

  van der Zee, Bijma, Hoekstra, Bol, Scholtens ja en wie nog meer !!! Geen pudding broodje wel doen dus, niet met de scooter op school komen, ja en dan die bekende namen, leuk zeg.....

  Cort van der Linden, 1964

  ?