Bekijk het volledige profiel van Henk Fonhof en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Henk Fonhof heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Opleiding gevolgd tot Sergeant...

Opleiding gevolgd tot Sergeant-Instructeur Algemeen

2014, Henk Fonhof

Negen maanden drie weken en 1 ...

Negen maanden drie weken en 1 dag heb ik op dit herstellingsoord doorgebracht. Ik herinner me het nog steeds als een voornamelijk geweldige en avontuurlijke tijd. Het regiem was wel streng, maar toch werd er veel ruimte gegeven aan het buiten spelen etc. Elke dag moesten we lopen naar school in zeist, pak hem beet zo'n anderhalve kilometer en dat dus vier keer. Op woensdagmiddag gingen we vaak het bos in richting Franse put of richting kozakkenput. Ik kan me herinneren dat we regelmatig bij een afgraving kwamen. Regelmatig kom ik nog in de buurt van zeist, maar ik kan deze punten niet echt meer vinden! De aanleg van de A28 in die jaren heeft een behoorlijke impact op de natuur gehad. En dan regelmatig de verlengde slotlaan op richting zeist. Alhoewel er de laatste jaren veel gebouwd is in de omgeving, is het nog altijd herkenbaar. Feitelijk is er niet veel veranderd, nog altijd aan beide zijden een bomenrij en daarnaast een fietspad. Eén keer per maand wachtten op je ouders in de serre van het gebouw (een glazen kooi aan de zijkant van het gebouw) en als ze er dan waren dan ging ik met mijn ouders naar zeist, rondlopen in de stad en aan het einde een overheerlijke Hemaworst! Ik kan me nog twee zusters herinneren: * zuster Iske, lang blond met "kort" haar en zuster Liesbeth met lang donkerblond haar. Volgens mij heette de groep waar ik in zat de Mohikanen, maar dat weet ik niet zeker. Wat ik wel weet is dat ik bevriend werd met een jongen uit Hoog Karspel nadat ik mij bewezen had (ik moest een potje vechten met één van de sterkste jongens). Ik was tot over mijn oren verliefd op Hilda van Wemmenhove, een meisje uit één van de andere groepen. Vaak denk ik nog met weemoed terug aan deze indrukwekkende periode. Een berichtje kan naar h w f o n h o f (het beruchte staartje) h o m e punt n l alles aan elkaar natuurlijk.

2006, Henk Fonhof

Als leerling verpleegkundige v...

Als leerling verpleegkundige vanuit het Irene Ziekenhuis Almelo heb ik gepoogd deze opleiding te volgen. Ik vond het werk erg leuk, al had ik in het begin enige moeite met de studie. Later had ik serieuze problemen (ik ben "gepiepeld")met de staf van het ziekenhuis en moest ik aan het kortste eind trekken. Nu werk ik al meer dan 30 jaar bij de Koninklijke Landmacht. *************

2005, Henk Fonhof
?