Bekijk het volledige profiel van Henk Essen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 17

Henk Essen heeft 17 klassenfoto's en kent 65 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik weet hier nog heel goed mij...

Ik weet hier nog heel goed mijn juffie van der Gijp te herinneren.

2003, Henk Essen

De Jan Ligthart school was nat...

De Jan Ligthart school was natuurlijk een fantastische school. Je mocht je fiets in de kelder zetten en als het sneeuwde moest je natuurlijk echt oppassen. Ik heb les gehad van 1) Juffrouw kamerbeek en 2) juffrouw Savonje en natuurlijk van dhr India in klas 4. Dhr van Dongen was op het laatst hoofd van de school en hadden we ook als leraar in klas 6.

2003, Henk Essen

Hier ben ik ergens helft van d...

Hier ben ik ergens helft van de tweede klas gestart en heb heel veel plezier gehad. Mijn beste vrienden uit deze tijd waren Erik Schaap en Eelco van der Hoeff. De roombroodjes bij de bakker waren echt geweldig. Dhr Heutink zal iedereen zich we herinneren. Ik denk dat iedereen hier wel een stukje dicipline van heeft meegekregen. Ik heb ooit nog eens het brommertje van Roodhart overgekocht. Hij vertelde toen dat de remhandel zomaar eens afgebroken was, terwijl wij met zijn allen hadden gezien hoe hij met het brommertje gevallen was voor de school. Zeker in het laatste jaar had je een hele leuke persoonlijke band met de leraren.

2003, Henk Essen
?