Ontdek PLUS

Henk Doesburg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Doesburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Doesburg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kilometers film gemaakt met Dhr van der Lelie over een schooljaar op de oude lokatie aan de Grote Rozenstraat en een jaar in de Nieuwbouw (1979-1980) aan het Heerdenpad.

  Kilometers film gemaakt met Dhr van der Lelie over een schooljaar op de oude lokatie aan de Grote Rozenstraat en een jaar in de Nieuwbouw (1979-1980) aan het Heerdenpad. Ook in de bouwcommissie gezeten. Vooral de schoolfeesten en het " 't zit erop feest' hebben diepe sporen achter gelaten.....

  Wessel Gansfortcollege, 1974

  Het hoofd van de school was een man met volgens mij een oorlogstrauma, zijn naam weet ik niet, maar hij woonde aan de Korreweg.

  Het hoofd van de school was een man met volgens mij een oorlogstrauma, zijn naam weet ik niet, maar hij woonde aan de Korreweg. Verder hadden we een handenarbeidleraar die Nieborg ofzo heette, een vervelende man. We gingen schoolzwemmen in het Noorderbad met ene Alkema. Ook was er nog een grote brand in een fabriek achter de school.

  Bavinckschool, 1972

  Dhr Prins, las altijd voor op de vrijdagmiddag uit Snuf de hond, was gek op snoep.

  Dhr Prins, las altijd voor op de vrijdagmiddag uit Snuf de hond, was gek op snoep. Woonde in Haren (?) School ging dicht in 1972 (?) en toen maar naar de Bavinckschool gegaan.

  J.C.Wirtz lagere school, 1968