Henk deWeijer

Kent 0 personen

MARRIED , 6 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk deWeijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Henk deWeijer heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  In de derde klas gaan vechten samen met Jan Glorie, Paul Bruinenberg en nog een paar anderen.

  In de derde klas gaan vechten samen met Jan Glorie, Paul Bruinenberg en nog een paar anderen. Dat jaar blijven zitten, maar ontzettend veel geleerd op sociaal gebied. Ik had dat jaar nooit wilen missen. Ik deed judo en karate en dat was toen echt een must! Tekende strips met ger Apeldoorn als tekstschrijver (doet ie nog steeds voor t.v.) Eerste of tweede jaar geschiedenis van de heer Koning, 1 van de weinige leerkrachten die gewoon zijn pensioengerechtigde leeftijd haalde, Frans van Eggermont, Ik geloof uit zijn eigen boeken en Duits van Koch. Verder kom ik nu ff niet.

  2004, Henk deWeijer

  Ik kwam als lastige leerling uit Amsterdam.

  Ik kwam als lastige leerling uit Amsterdam. Moest meteen de eerste les de wikkels tellen (onze leraren, Juf Visbeen en meneer Richard, zaten toen gebak te eten in de lerarenkamer!) en toen bleek dat het er minder als 80 waren, moest ik overnieuw gaan wikkelen, wat ik vanzelfsprekend niet deed. Later werd ik N-Hollands kampioen knippen fohnen met alle 150 punten en 1 dag later moest ik mijn kn/f laten nakijken, waarop ik zei dat IK kampioen geworden was en HUN werk wel kon nakijken. Daarop besloten de leraren niets meer na te kijken van mij, vrij examen gedaan met succes. Ik ben nog steeds een succesvolle en gelukkige kapper! Ik heb een keuke tijd gehad, want ik woonde daar voor het eerste op mijzelf, Wilma van Diest leren kennen, met haar getrouwd en de eerste zaak gestart. Ben nu opnieuw getrouwd en samen met mijn vrouw eigenaar van 3 grote zaken; kijk eens bij de site van knipcity******

  2004, Henk deWeijer

  Corry, te wijs voor mij.

  Corry, te wijs voor mij... en dom knokken; als Howard me stuurde, ging ik!

  2004, Henk deWeijer
  ?