Bekijk het volledige profiel van Henk Bosselaar en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Henk Bosselaar heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Het eerste jaar van mij op de ...

Het eerste jaar van mij op de Anne de Vriesschool was het eerst jaar dat de school begon. Er was veel nieuwbouw in de wijk Vollenhove, vandaar. Ik begon in de tweede klas die een combinatieklas vormde met de derde klas. Onze juf was Mw van Doorn, in mijn herinnering een al zeer oude dame en ook een beetje ouderwets in vergelijking met de overige leerkrachten. Goede herinneringen heb ik aan de sfeer op school, het schoolplein dat onder water werd gezet als het vroor zodat we konden schaatsen, de paasvoetbaltoernooien en een aantal leuke meiden die me zo vaak aan mijn haar trokken dat ik nu haast kaal ben. Over trekken gesproken. Een van de leerkrachten, Cor Doelwijt, had er een handje van aan mijn oren te trekken als hij vond dat ik stout was geweest. Andere leerkrachten waren Keimpe van de Gronde en Jan Volkers. Het afscheidskamp in Lage Vuursche was trouwens ook heel gezellig evenals de fietstochten naar de sporthal als we gym hadden. Minder leuk was de inbraak in onze school en de dag dat we hoorden dat een klasgenoot 300 gulden van zijn moeder had gestolen en op de kermis had verbrast. Oh ja, knikkeren op het schoolplein was ook een van mijn favoriete bezigheden. Vrienden: Kees Karsemeijer, Henk Roëll, Arjan Bakker, van tijd tot tijd Michiel Martini, Eddy Veldhuijzen, Henk Meijer, Rob Hiemstra en dan zal ik nog wel iemand vergeten zijn. Met Henk Roëll heb ik nog het langst contact gehouden totdat hij is overleden.

2005, Henk Bosselaar

gosdienstleraar zijn gulp ston...

gosdienstleraar zijn gulp stond open en hij beschermde dit voor de leerlingen lachwekkende uitzicht door zijn stropdas ervoor te laten hangen.

2002, Henk Bosselaar
?