Henk Batelaan

Kent 5 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Batelaan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Batelaan heeft 3 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van Nijverdal naar Almelo fietsen vond ik volgens mij het leukste.

  Van Nijverdal naar Almelo fietsen vond ik volgens mij het leukste. Wie kon het langst in z'n overhemd blijven fietsen als het koud werd. De bus was voor mietjes. Fijn metaal kant gedaan. Extra jaar gedaan om me voor te bereiden voor het toelatingsexamen aan de Leidse Instrumentmakers School.

  L.T.S., 1966

  Prachtige tijd gehad.

  Prachtige tijd gehad. Veel gelachen met Arno Verkroost en Kees Lammers. Op m'n 17e al op kamers. Nog samen met Arno op één kamer gewoond aan de Hoefstraat. Wat een draak van een hospita. Na een jaar maar weer gauw verhuisd. Met Peter(Pietje) Hilgersom bij Hoogwerf was ook erg leuk. De hervorming van de school door Blom meegemaakt. Geen gezel examen gedaan. Ik was eigenlijk helemaal niet technisch. Ben later na 1.5 jaar werken bij de marine en luchtmacht als burger, dan ook de zorg in gegaan.

  Leidse Instrumentmakers School, 1971

  Meeste herinneringen aan de 6e klas bij meester Calkhoven.

  Meeste herinneringen aan de 6e klas bij meester Calkhoven. Dagelijks een wedstrijdje met mijn beste vriend Henk van Aartsen. Wie ging het laatst zitten. Vaak hangend met je ellebogen op de schoolbank om maar niet te gaan zitten. De zondag werd verpest omdat er dan een psalmversje moest worden geleerd. Tot overmaat van ramp ook nog een gedicht bij juffrouw Zijlstra op woensdag. Na schooltijd veel voetballen op straat.

  Gereformeerde Lagere school..., 1960

  ?