Henk Aalbers

Kent 3 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Aalbers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Henk Aalbers heeft 2 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Van deze school herinner ik mij nog juffrouw vd Lugt, omdat ze een bult had waren sommige kinderen in het begin bang voor haar, maar ze was best aardig.

  Van deze school herinner ik mij nog juffrouw vd Lugt, omdat ze een bult had waren sommige kinderen in het begin bang voor haar, maar ze was best aardig. Melkdoppen sparen vd zending, ik ruik nog de zure lucht vd ton waar ze in moesten.

  2006, Henk Aalbers

  Eerste jaar Determineer.

  Eerste jaar Determineer. Daarna LEAO. Het hoofd der school Dhr. Brouwer de Koning met z'n schoolconsignes! Mevr. Tuinstra (Tuinslang), Dhr. Appelo en handarbeid Dhr. de Leeuwe ("wat kan je leuk uit de hoek komen, ik zou je er zo weer intrappen"). Veel gelachen vooral in de pauze's buiten op straat! Namen; Eef Baretta, Rob & Edgar Fanoy (Wassenaar!), Piet de Gier (duiven!), Ronald Roest, Robert-Jan v.Ginkel,petjes! en de dames o.a. Lulu Abbas, vrolijke/mooie meid, Els Doornebal,Marion Pleij(?) heel leuke meid (had toen verkering met ene Cees , niet van school en natuurlijk Janny Loorbach, die ik nog wel eens achter op de fiets had!

  2006, Henk Aalbers

  Groot schoolplein, voorplein dacht ik t/m 3/4e klas en daarna mocht je op het 'grote' (achter)plein !!! In de winter ijshockey op het schoolplein met eigen gemaakte sticks, maar wel met een echte puck! Daar zorgde Theo Pex voor ! Concierge Taal later

  Groot schoolplein, voorplein dacht ik t/m 3/4e klas en daarna mocht je op het 'grote' (achter)plein !!! In de winter ijshockey op het schoolplein met eigen gemaakte sticks, maar wel met een echte puck! Daar zorgde Theo Pex voor ! Concierge Taal later Hoogvliet. Hoofd Dhr. Boender;(prachtige verhalen, Pietje Bell!!) Lerares juffrouw Griede, als ik duiveneieren voor haar mee nam kon ik geen kwaad meer doen, ook mocht je van haar 's-winters appels poffen op de CV maar de absolute topper was Dhr GOUDKAMP ! Wat namen; Frits den Dulk, Eef knoester, Wim den Dulk, Wim Spaans, Roel Koppers, Arie vd Harst, Kees Vooys, Rudy vd Duyne en van de meisjes Rietje Pronk, Sjaan Bal.

  2004, Henk Aalbers
  ?