Henjo Schaap

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henjo Schaap en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Henjo Schaap heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In ± 1957 ben ik van school veranderd.

  In ± 1957 ben ik van school veranderd. Wij zijn intern verhuisd, daardoor kwam ik op school terecht aan de Pantanenlaan.

  2014, Henjo Schaap

  Ik vond het een leuke school.

  Ik vond het een leuke school. Ik had over het algemeen wel een goede verstandhouding met de school, leerkrachten en hele leuke kinderen. Mijn favoriete juf was juf Speelman. Ik zie ze nog voor mij. We zijn later naar een nieuwe lokatie verhuisd, bij de Venendaalseweg omhoog en dan voor de bakker linksaf. Dat waren geloof ik de laatste 2 jaar. Aan kindernamen kan ik mij niet veel herinneren. Ik zou de namen moeten zien en dan zal het wel bij mij te binnenschieten dat ze mij bekend voorkomen. De volgende kinderen zijn mij nog in herinnering: Ina Quint, en Ina was 1 dag na mij jarig, dus op 14 maart. Sandra of Sanny Drost, en haar ouders hadden een bloemenzaak aan de hoofdweg. en Tonnie Bouwman, waarmee ik veel speelde, ook buiten schooltijd.

  2008, Henjo Schaap
  ?