Henja Benschop

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henja Benschop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henja Benschop heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een hele gezellige maar toch in de goede zin een strenge kleuterschool waar hele goede gedachte bij mij boven komen.

  Het was een hele gezellige maar toch in de goede zin een strenge kleuterschool waar hele goede gedachte bij mij boven komen.Heeft jaren lang onderleiding en tevens het hoofd gestaan van Mejuffrouw Ina Hennephof.Mijn moeder heeft met Kees Weeda een oudervereniging opgericht met ondersteuning van Mijnheer Roodbol en zijn vrouw/ Mijnheer van der Schaaf(Deze was wijkagent van onze buurt)/Mijnheer Dijkstra(Elly Dijkstra heeft jaren lang als oproepkracht ingevallen als nood) en hulp van mijn oom Mattie Veltrop en hier met veel plezier ruim 22 jaar al haar vrije tijd aanbesteed later heb ik toen ik niet meer op deze school zat menig verjaardags 'kado'ingepakt voor de jarige kleuter.In november was er altijd een kienavond waar kees en mijn moeder al in de zomer mee begonnen en in oktober was de gang bij mijn ouders thuis een uitstalling van alle gratis prijzen die de winkeliers en bedrijven die mijn moeder aangeschreven hadden gesteld. aan het eind van de kienavond werd bekent gemaakt waar het geld voor school aan werd besteed (dit was al met Ina overlegd.)Het meest is mij bijgebleven dat Van der Schaaf als sinterklaas van het paard af gevallen was op het schoolplein Dit kwam omdat zijn jurk te krap was, zodat hij niet over de rug van het paard komen(dit heefd hij jaren lang met plezier gespeeld) Enkele Kleuterjufs waren:Mevr Goudrieaan/Joke De Wit/ Elly Thoolen/ Sari de Zeeuw /Invalkracht EllyDijkstra.

  Kleuterschool Kleutervreugd, 1959

  Ik vond het zeker geen prettige tijd op deze school.

  Ik vond het zeker geen prettige tijd op deze school.In de eerste klas kregen we in een jaar tijd, drie verschillende jufs zodat dit voor de eerste beginse van een lagereschool lesgeven zeer weinig van te techt kwam.Ik kreeg van alle goede bedoelingen nachtmeris van alle strengen gewoontes die zei je opdrongen. Ernst Drost, Bram Vrolijk,Ferddy Weeda en Rens Schutte zijn een paar namen die zijn blijven hangen.

  Juliana van Stolbergschool, 1961

  Mijn klassen waren: Li.

  Mijn klassen waren: Li.IA,Li.2A en Li.3. Mijn klasgenootjes waren in deze 4 jaar. M.Bierman/Eliezabed of Joke Dussenbroek/M.Horn/ Jany hollander/Ria Jansen/Gonda Keizer/Marja van der Meer/A v.d. Ida Koper/Knijff/M.Stoetzer/M.Metzelaar/TillekeTimmermans/NollekeTimmerman/Agnes van Veen/Annette Visser/Ria.Vrugt.Tamara Wals

  KV/JV, 1968

  ?