Bekijk het volledige profiel van Hendrik Jas en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Hendrik Jas heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Het eerste wat me te binnen sc...

Het eerste wat me te binnen schiet zijn de vele eenden die rondom de school waren. Al dan niet achter elkaar aan zittend in de bronstijd. De meeste herinneringen zijn echt leuk vanwege de goede leraren en leuke schoolgenoten. Ik hoop er wat aan te treffen binnen deze site. Wat namen van schoolgenoten die meteen bij me boven komen: - Zadelhof - Henk Steentjes - Marty Wansink - Hans - Noteboom - Hans Marse Wat namen van leraren: - Sporry - Kila - Verhagen - de Leede

2009, Hendrik Jas

Ik heb heel fijne herinneringe...

Ik heb heel fijne herinneringen aan deze school. Leuke klasgenoten, waar ik er nu heel wat van mis tussen de aanmeldingen. Ik woonde vlak bij de school en ging iedere dag op en neer naar school, ook in de pauze. Wat ik me nog kan herinneren van school is - het opstellen in rijen op het schoolplein om naar binnen te gaan - Schoolzwemmen in het zwembad bij de Enka met Jaap Serrier als badmeester - De voetbalwedstrijden tussen de lagere scholen - Schoolreisje naar zee (waarbij we ons bij terugkomst verstopten tussen de banken van de bus) - Schoolreisje op de fiets naar een plaats (ik dacht iets van Dieren) waar we ook nog overnacht hebben - Het spannende voorlezen door Mr. Frankfort uit het boek "Woerdje". (Dat boek heb ik nu in de kast staan.) - Mr Frankfort kwam uit Halfweg en droomde van een standbeeld voor hem. Wat mij betreft verdient hij die.

2009, Hendrik Jas

Eerste klas was een gemengde k...

Eerste klas was een gemengde klas, daarna alleen nog maar jongensklassen. De laatste klassen waren als los zand. Geen speciale band. Uitstekende leraren als: mevr. Wolfs, dhr Van Duuren, dhr Altena, dhr de Haan, dhr. de Bruin, dhr van Helsdingen.

2009, Hendrik Jas
?