helmy wouters

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van helmy wouters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  helmy wouters heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet precies of ik goed zit met het jaartal, maar ik heb alleen mijn mavo diploma op deze school behaald.

  Ik weet niet precies of ik goed zit met het jaartal, maar ik heb alleen mijn mavo diploma op deze school behaald. Namen zijn me ontschoten. Ik weet alleen nog dat we moesten gaan sporten op het old hickoryplein bij gebrek aan een sportveld.

  Mavo Maria Immaculata, 1974

  Slechts drie eerste jaren volgemaakt op het stedelijk eerste of tweede jaar twee keer, het eerste jaar nog op de helmstraat.

  Slechts drie eerste jaren volgemaakt op het stedelijk eerste of tweede jaar twee keer, het eerste jaar nog op de helmstraat. Paula van de Venne was mijn beste vriendin en later leerde ik mijn huidige man Pieter Wouters kennen, we zijn nu al 27 jaar getrouwd. Ik weet nog dat de conrector niet blij was met onze relatie.

  Stedelijk Lyceum, 1968

  Directeur Brouns, de heer van As -oprchter en dirigent van het kinderkoor- mijn vader maakte veel foto's indertijd.

  Directeur Brouns, de heer van As -oprchter en dirigent van het kinderkoor- mijn vader maakte veel foto's indertijd. Janine Elie, Marion van de Winkel, meisje Schors voornaam ben ik kwijt, de zoon van Pol Brouns zaten allemaal bij mij in de klas. Mijn moeder van 80 weet zich nog veel meer te herinneren.We woonden pal t.o. de school aan het kasteelplein (Mirador-) toendertijd.

  Christus Koningschool, 1961

  ?