Helmut deGraaf

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Helmut deGraaf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Helmut deGraaf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Natuurlijk de alcohol reis naar Duitsland,man wat een gezuip was dat.

  Natuurlijk de alcohol reis naar Duitsland,man wat een gezuip was dat. En dan natuurlijk die drol van een Angevaare en (R.I.P.)Ernst ,die mensen hadden echt niet door hoe je mensen in hun pubertijd moest benaderen.Verder natuurlijk sport van die prof voetballer van Willem 2 Clemens Bastiaanse.Ja en dan zat er voor ons Roosendalers natuurlijk nog elke dag een leuke treinreis aan vast samen met o.a. Luuc Stroo en Paul Hunold.Neem gerust eens contact op als je mij nog herrinerd op ************** Ik heb nog 13 jaar in de banketbakkerij gewerkt en ben daarna in Breda bij 3M/Metatec gaan werken CDtjes maken en ben daarna gaan helpen om een DVD fabriek in Terneuzen op poten te zetten. Nadat die failliet is gegaan ben ik in Roosendaal bij Philips terecht gekomen waar ik nu werk als team Coordinator. Lotti is getrouwd en heeft twee heerlijke kinderen.

  Gemeentelijke Technische Sc..., 1980

  Schoolkamp en schoolvoetbalnCees Gommers was een toffe peer die kom ik nog wel eens tegen.

  Schoolkamp en schoolvoetbalnCees Gommers was een toffe peer die kom ik nog wel eens tegen.Verder lijken al mijn klasgenote uitgestorven terwijl ik nog steeds in Roosendaal woon.Alleen Bas Stam kom ik nog wel eens tegen en die wil ik nou juist niet tegen komen.Waar zit Bijvoorbeeld een Andre Stander of een Edwin Keij,Peter Potters?ps er is trouwens een trucje om mail adressen uit te wisselen zonder te betalen op deze site gewoon zo lotti[at]home[punt]nl dat kan hun filter er namelijk niet uit halen.mail me maar eens

  Erasmusschool, 1973

  ?