Helma van Santbrink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Helma van Santbrink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Helma van Santbrink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier heb ik het Montessori onderwijs leren kennen.

  Hier heb ik het Montessori onderwijs leren kennen. Door mijn zonen Jasper en Martijn. Een van de betere stappen die ik ooit gezet heb. Daar werd het duidelijk hoe kinderen in vrijheid leren.Voor mijn zonen een goede basis en voor mij het leukste om te doen.

  Byzonder Neutrale Montessor..., 1991

  Ik kwam er als jong juffie, vers van de kweek.

  Ik kwam er als jong juffie, vers van de kweek. Spannend om dan je eerste start te maken. Maar ik heb er veel kinderen leren kennen die ik nu ook al weer op deze site zie staan. Ze mochten allemaal gezellig met mijn man Haro en mij samen naar het bos en pannenkoeken eten thuis. ( in kleine groepjes) Sommigen hebben mijn bruiloft meegemaakt, anderen de kraamvisite bij onze oudste zoon Jasper. Je vergeet ze nooit

  het grote goed, 1979

  Een school waar je een bepaalde signatuur voor moest hebben, die had ik niet.

  Een school waar je een bepaalde signatuur voor moest hebben, die had ik niet. Ik heb er geleerd hoe ik niet wilde zijn. Ik heb er mijn man leren kennen, die zich er ook niet op z'n gemak voelde. Oke, al met al had het dus z'n voordelen.

  CPA Felua, 1977

  ?