helma ossel

Kent 6 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van helma ossel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  helma ossel heeft 3 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  gesprek begon met dhr Kolner ( is overleden) daarna een gesprek met een mevrouw De opleiding begonnen in 1978 onze groep heette Matulo Foor en eerst hadden we les op de beelslaan daarna verhuistte we naar de buitenrust school waar ook de andere huizen

  gesprek begon met dhr Kolner ( is overleden) daarna een gesprek met een mevrouw De opleiding begonnen in 1978 onze groep heette Matulo Foor en eerst hadden we les op de beelslaan daarna verhuistte we naar de buitenrust school waar ook de andere huizen les kregen. Ik woondde Beelslaan 22 beneden in de voorstte huiskamer mijn buurvrouw was Maria en ?? veel lol gehad. Margie Wagenveld en Marjan woonde ook in huis waren klasgenoten meer namen komen n iet zo snel naar boven. goede basis gehad.

  Ziekenverzorgster opl. Zuid..., 1978

  Ik heb de opleiding voor verpleegkundigen maar 2 jaar mogen doen vanuit het Tulp ziekenhuis nu het ziekenhuis Amstelveen In welke groep ik zat weet ik niet meer ik kan ook geen namen van groepsgenoten meer herinneren Ik woonde in aalsmeer en ging met d

  Ik heb de opleiding voor verpleegkundigen maar 2 jaar mogen doen vanuit het Tulp ziekenhuis nu het ziekenhuis Amstelveen In welke groep ik zat weet ik niet meer ik kan ook geen namen van groepsgenoten meer herinneren Ik woonde in aalsmeer en ging met de bus heen en weer en werkte in het ziekenhuis amstelveen.

  opleiding voor verpleegkund..., 1983

  Mijn beste vriendin was Corry Grosscurt Ik heb de brugklas over mogen doen omdat ik rond de kerst ziek werd en in maart in het ziekenhuis terecht kwam.

  Mijn beste vriendin was Corry Grosscurt Ik heb de brugklas over mogen doen omdat ik rond de kerst ziek werd en in maart in het ziekenhuis terecht kwam. Maar wie kende mester bouman niet hij was van Biologie.Zeer jonge leerkracht die we bij zijn voornaam mochten noemen. Mw buitenman van Engels en natuurlijk dhr Hoekstra van wiskunde. Wij noemde hem zoef omdat hij alles zo snel uitlegde. In de derde met zijn allen in de bus naar denemarken. in een jeugdherberg slapen. en naar Legoland. Ik heb het verslag wat door Leen vd Berg geschreven is in de schoolkrant. zomers hangen zitten op het grasveld en menig leraar is in de sloot wezen zwemmen. Helaas staat de school er niet meer.

  de wiekslag, 1974

  ?