Helene Voort

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Helene Voort en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Helene Voort heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb niet zoveel favoriete herinneringen.

  Ik heb niet zoveel favoriete herinneringen.Wat me bij is gebleven ik vond dat de nonnen heel erg streng waren.Er waren echte krengen bij.Had voor dat ik naar deze school ging nog nooit een non gezien.Verder moest ik elke dag een heel stuk lopen woonde zelf namelijk in de pahudstraat,later is deze school verhuist naar een nieuwe gebouw naast de louise coligny school.Hoofd va deze school was Dhr Duurkoop later was deze school ook gemengd. Waren wel een paar klasgenootjes die ik me nog kan herineren ene Maria en Els. Els woonde in de theresiasraat en had volgens mij 3 zussen. Maria woonde in de Sillestraat 3 hoog.

  H.Hartschool, 1957

  Kan me niet zoveel meer van deze periode herinneren.

  Kan me niet zoveel meer van deze periode herinneren.Alleen nog wel de grote zwarte kachels die in de lokalen stonden.Daar werd in de wintermaanden altijd de kratjes met melkflesjes opgewarmd.Ook nog de gedachten aan Sinter klaas is me nog wel duidelijk.Een groot rooster boven in het klaslokaal.Wat ik me ook nog wel kan herinneren is het groente winkeltje naast deze school.

  Johannes Postschool, 1954

  Kan me niet zoveel meer herinneringen met wie ik omging op deze school.

  Kan me niet zoveel meer herinneringen met wie ik omging op deze school. Wat me altijd goed is bij gebleven dat er een non dood ging en daar met z'n allen langs moesten lopen. Een heel akelig idee. Ik heb ook nog een klasse foto ga ik morgen op zoeken voor meerdere namen

  Dr.kuiper huishoudschool, 1962

  ?