Hélène Kater

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hélène Kater en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hélène Kater heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wij zaten in een kleine klas, 8 of 9 leerlingen.

  Wij zaten in een kleine klas, 8 of 9 leerlingen. Het was een aparte meisjes en jongensschool. Dat jaar was volgens mij voor het eerst gemengd. Er zat namelijk 1 jongen bij ons in de klas. Dat was Evert Boektje. Voor de rest meisjes. Anita, Ans Lancee, Yvonne, Lizzy Veldman en..........?? Ben benieuwd hoe het met iedereen gaat!!

  Dr. Ariens Mavo / Mulo, 1970

  1e klas bij juffr.

  1e klas bij juffr. Lupker, 2e klas bij juffr. Zwart, 3e klas ook bij juffr. Zwart. 4e klas bij juffr. Kester, 5e klas bij mr. vd Ende en de laatste klas bij juffr. vd Linden In de 3e klas gingen we naar de noodschool in plan zuid. Toen juffr. Zwart ziek was kwam mijn buurvrouw, mw. Luiten invallen. Prompt kreeg ik straf. Van de 4e klas herinner ik mij vooral twee trieste gebeurtenissen. De moeder van Arnold van Mierlo en de vader van Adrie van Capelle zijn overleden in dat jaar. In de 5e klas heb ik drie keer in het ziekenhuis gelegen. Mr. vd Ende kwam me altijd opzoeken. Hij heeft er ook voor gezorgd dat ik dat jaar mee kon op schoolreisje. Van de 6e klas weet ik nog dat juffr. vd Linden elke dag iets anders aan had met bijbehorende ketting. En natuurlijk niet te vergeten de handwerklessen van juffr. Merkx. Mijn beste vriendin was Lucy Helderman. En vriendjes waren Peter Brabander en Theo vd. Burg.

  Pius X, 1962

  Mw.

  Mw. van Dorst "uit de weg" Dhr Bomer, kon absoluut geen orde houden maar kon fantastisch mimen

  Sint Ludger Mavo, 1968

  ?