Helena de Vries

Kent 3 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Helena de Vries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Helena de Vries heeft 10 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik deed de DSO (Directie Secretaresse Opleiding).

  Ik deed de DSO (Directie Secretaresse Opleiding). Ik weet nog dat ik -toen ik eenmaal aan het werk was- dacht "wat was de DSO een slechte opleiding". School sloot totaal niet met de praktijk aan. Anyway, het is allemaal goed gekomen ;-) Mijn leukste herinneringen zijn de redactievergaderingen van schoolkrant "de Ecotripper". Verder leuke herinneringen aan mevrouw Torensma ("I woent" i.p.v. "I want") en leraar Spaans (ben zijn achternaam vergeten).

  2004, Helena de Vries

  Heb slechts 8 maanden op deze school gezeten.

  Heb slechts 8 maanden op deze school gezeten. Ben halverwege het jaar verhuisd van Surhuisterveen naar Hardegarijp. Ik vond de W.M. Oppedijkschool maar vreemd. Ik kreeg opeens huiswerk, dat was ik helemaal niet gewend! Al met al vond ik het wel een leuk schooljaar. Weet nog dat juf Hielema (zo heette ze toch?) verschrikkelijk moest huilen toen onze klas van school ging...

  2004, Helena de Vries

  Mijn herinneringen aan deze school (de Gielguorde) zijn nog erg levendig.

  Mijn herinneringen aan deze school (de Gielguorde) zijn nog erg levendig. Mijn lievelingsmeester was Johannes Wiersma (moest zijn naam weer even in mijn poesie-album opzoeken!). Hij is volgens mij rond 1985 naar de land- en tuinbouwschool in Buitenpost gegaan. Ik heb destijds tranen met tuiten gehuild! In groep 8 (toen nog klas 6) ben ik verhuisd naar Hardegarijp, dus ik weet niet naar welke scholen mijn klasgenootjes allemaal gingen. Zou het leuk vinden om daar alsnog achter te komen!

  2004, Helena de Vries
  ?