Heleen van Rijswijk

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Heleen van Rijswijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Heleen van Rijswijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Helaas heb ik niet zulke goede...

  Helaas heb ik niet zulke goede herinneringen aan deze tijd, ik vond de school niet leuk. Wel hadden we een schat van een lerares voor Frans! Ook hadden we een hele aardige en grappige leraar Duits (hij leek volgens mij op minister van Aardenne?? Ben zijn naam vergeten helaas) die als hij iets in het Duits zat te vertellen ondertussen allerlei tekeningetjes erbij aan het maken was op het schoolbord.Het werd in ieder geval allemaal heel ''droog'' gebracht. Ook dhr. Kools was top.

  2003, Heleen van Rijswijk

  Heb een heerlijke tijd hier ge...

  Heb een heerlijke tijd hier gehad en heb goede herinneringen aan deze tijd. De school was dichtbij Bato'swijk, een prachtige omgeving! Ik was dan ook niet altijd met mijn gedachten bij de les.... In die tijd ging ik veel om met Mieke Westman, Hetty van Voorst, Rooske Sweers. Ook de Sinterklaasfeesten kan ik me nog goed herinneren, de liedjes zitten nu nog aardig in mijn geheugen... Leraar Bierman was altijd een erg aardige man, waar we ook muziekles van kregen. Kan me nog herinneren dat ik het erg jammer vond dat hij wegging!

  2003, Heleen van Rijswijk

  Een hele fijne tijd, veel lol ...

  Een hele fijne tijd, veel lol gehad. Ik ging in die tijd veel om met o.a. Rosie Elbrechts en Jacqueline Seijnaeve. Onze eerste trip met school was naar Zeeland, maar het allerleukste reisje was toch wel naar Frankrijk!!! Met een huifkar door Normandie met elke keer iemand er naast lopend (en dan maar hopen dat dat paard niet op hol sloeg, wat ook gebeurde nadat ons paard gek gemaakt werd met een boterham met pindakaas). Prettige leraren, waaronder dhr. vd Pol, mevr. Klomp en dhr. Britstra (leuk waren de lessen met Franse muziek!). En ja, dhr Niessing niet te vergeten, die wij altijd Swiebertje noemden.

  2003, Heleen van Rijswijk
  ?