Heleen Steenge

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Heleen Steenge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Heleen Steenge heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik Zat alleen de eerste en twe...

  Ik Zat alleen de eerste en tweede klas op Deze schoo. Het was niet echt mijn favoriete school en al mijn vrienden zaten niet bij mij in de klas, dus de herinneringen aan deze school zijn niet echt heel geweldig. In de eerste klas het ik wel Madelon ontmoet die een goede vriendin is geworden.

  2004, Heleen Steenge

  Ik heb maar heel even op deze ...

  Ik heb maar heel even op deze school gezeten. Alleen groep 1 en groep 2 en nog een stukje van groep 3. Toen werd de school te klein en moesten wij samen met de triangel naar de valkenhorst. Ik kan me het eindfeest nog wel herinneren. We gingen met zn allen op school slapen in de gymzaal. Wat normaal ook het leslokaal was van meester roelof. Ik had op die school altijd les gehad van juf Lammy. Ik vond het ook erg jammer toen ik een andere juf kreeg toen ik op de valkenhorst kwam.

  2004, Heleen Steenge

  Ik zat op deze school met mijn...

  Ik zat op deze school met mijn beste vriendin annelies post. Ik ga nu nog steeds met dr om. Er was ook altijd een meidje die mij sloeg met een schep als we in de zandbak speelden ik weet niet meer hoe zij heet. IK was natuurlijk ook nog wel erg jong. ik kan me er niet zo heel veel meer van herinneren. Alleen dat de eerste keer dat ik daar was heel erg was. Toen mijn moeder wegging heb ik wel gehuild.

  2004, Heleen Steenge
  ?