Hein Houweling

Kent 3 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hein Houweling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hein Houweling heeft 3 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerste schooljaren aan de oranjeboomstraat.

  Eerste schooljaren aan de oranjeboomstraat.(een bouwval, maar heel gezellig) daarna naar de spinozaweg. het was allemaal splinternieuw daar. Zat de eerste 4 jaar (LDS) in de klas samen met mijn neef Richard. Klasgenoten die ik nog kan herinneren: Gerrit Den Besten, Hugo Vermeulen, Pieter Versteeg, Edwin Luyendijk(allemaal uit Strijen), Wilbert De Bel, Robin Verheyen, Bas Zuidam, Evelien Koolma(stille liefde, niet verder vertellen hoor!), Carl Marchall, Leontien Van Der Ham.Dat waren leuke tijden! Later ben ik naar de MDS gegaan, aan de Lange Hilleweg.(weer een bouwval, maar ook heel gezellig)Met tussenuren was het heel handig dat Zuidplein om de hoek lag. heel wat uurtjes doorgebracht daar! Gek genoeg kan ik me niet veel klasgenoten herinneren van de MDS. alleen nog : Johan De Snoo, Ernst Jan, Leon Combee, en Betty. Heb de opleiding uiteindelijk niet afgemaakt. Ik werk nu al bijna 13 jaar in een groentezaak in Ridderkerk.

  Mercatuscollege, 1982

  Een Leuke Tijd! Ik herinner me de trappenwacht, de grote bel die je soms mocht luiden, de sigarenboer om de hoek (snoep halen, nog geen sigaretten hoor!).

  Een Leuke Tijd! Ik herinner me de trappenwacht, de grote bel die je soms mocht luiden, de sigarenboer om de hoek (snoep halen, nog geen sigaretten hoor!). Namen van leerlingen uit m'n klas: Corrie Happé, Sylvia Van Breugelen, Leo Blommers, Trea Den Ouden, Ramazan Cakir, Lieselotte Stienstra, Tony Das Dores. Leraren die ik me herinner: Juf. De Zwart, juf Hazenjager, Juf Van Noord(luizencontrole), Meester Looyinga, en natuurlijk meneer Savert.

  Eloutschool (christelijke), 1976

  ?