Heidi van Muijlwijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Heidi van Muijlwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Heidi van Muijlwijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb hier gewoon 6 jaar!! lang vertoeft, eerst de verzorgende opleiding wat hele leuke en gezellige jaren waren.

  Ik heb hier gewoon 6 jaar!! lang vertoeft, eerst de verzorgende opleiding wat hele leuke en gezellige jaren waren. En toen ben ik doorgestroomd naar de opleiding tot verpleegkundige. Helaas was ik voor een stage gezakt en haalde ik niet zulke goede cijfers. Dus heb ik het eerste jaar van Verpleegkundige over moeten doen en heb ik het in plaats van 2 jaar, in drie jaar gehaald. En ooh....die scriptie en eindgesprek doet me nu nog balen. Dat was echt stress!! Maar gelukkig waren er schatten van leraren en leraressen (ook andere juist niet!!!) die me goed opvingen en ik positief bleef en uiteindelijk wel Verpleegkundige ben. Afgelopen jaar zelfs met met een pratijkopleider bij een stand op de open dag heb gestaan. Was wel apart hoor zie je al die leraren en leraressen van een andere kant.

  2004, Heidi van Muijlwijk

  Bij een aantal leraren en leraressen toch een beetje lievelingetje omdat mijn zus ook nooit wat deed dus zal ik dat ook niet doen!!Terwijl ik af en toe echt wel een klier was.

  Bij een aantal leraren en leraressen toch een beetje lievelingetje omdat mijn zus ook nooit wat deed dus zal ik dat ook niet doen!!Terwijl ik af en toe echt wel een klier was. He Dhr Valkenier, Vlot en Drees? Ik vergeet nooit de lessen van van Stralen ooh...wat een... wij moesten voor haar wassen, strijken en koken lekker handy. En Van der Glas oei..ik zat toen een keer in de kast en zakte er door heen!! Verders een gezellige tijd gehad.

  2004, Heidi van Muijlwijk

  Wat was dat eigenlijk toch een goeie ouwe tijd he! Hele leuke, en mooie herinneringen aan.

  Wat was dat eigenlijk toch een goeie ouwe tijd he! Hele leuke, en mooie herinneringen aan.

  2004, Heidi van Muijlwijk
  ?