heidi rietman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van heidi rietman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  heidi rietman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik herinner me de stage tijd nog goed.

  Ik herinner me de stage tijd nog goed. Verpleeghuis Hornerheide en het zwembad in Heythuysen. Deze laatste was een ware nachtmerry.En dan de strijklessen. Ik heb er nu nog een tic aan overgehouden, alles moet in de plooi gestreken zijn....Enele namen die me te binnen schieten van mede leerlingen zijn marjo Dorssers, Thea Vanneerven,Joke Hillekens, Lilian Theunissen. Met de brommer naar school.Roken.Het vriendje dat bij je in de klas zat. Was wel lachen die tijd.Ook veel uitgehaald in die tijd.Veel door Roermond geslenterd.

  2004, heidi rietman

  Was wel een leuke schooltijd.

  Was wel een leuke schooltijd. Als ik aan al die bijnamen van die leraren denk. Eumke, Roodbeen Sleven de biologie-leraar een broer van het schoolhoofd.Ja we hebben daar toch wel het een en ander uitgehaald.En alle meiden die weg waren van de aardrijkskunde leraar die jonge gozer die veel leek op lorenzo Lamas....En dan Havik..En dan met hakken over de sloot het eind-examen halen. Blij dat het erop zat.

  2004, heidi rietman

  Ik heb de tweede klas twee keer gedaan.

  Ik heb de tweede klas twee keer gedaan. Weet me nog te herinneren dat ik toen ook mijn bril kreeg. Vreselijk was dat. Had toen 1 goee vriendin, Suzanne Bakker. Ben ik eigelijk de hele lagere schooltijd mee opgetrokken.Geregeld zie ik nog wel oud klasgenoten.De leraren en leraressen weet ik me ook nog wel te herinneren. Toos Custers die zo goed kon tekenen. Juf van de Beuken met haar verhoging onder haar lessenaar waar we nooit op mochten staan.Ja dat was een goede oude tijd.

  2004, heidi rietman
  ?