Heidi Huibers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Heidi Huibers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Heidi Huibers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze opleiding was doelbewust door mij gekozen.

  Deze opleiding was doelbewust door mij gekozen. Snel klaar met leren en vervolgens een diploma van betekenis op zak. Ik deed de opleiding directie-secretaresse. Momenteel volg ik een opleiding Management-Assistente ter opfrissing. Typen verleer je nooit meer als je het op Schoevers geleerd hebt! Ik zal nooit die typemachines vergeten met al die zwarte toetsen. Wat schrokken wij toen we voor het eerst het typelokaal binnen kwamen. Maar het is allemaal goed gekomen. En mijn snelheid met typen is alleen maar beter geworden.

  Schoevers College, 1989

  Wat ik mij nog herinner is dat ik een keer ziek was en meester Pieter de Wit op ziekenbezoek kwam.

  Wat ik mij nog herinner is dat ik een keer ziek was en meester Pieter de Wit op ziekenbezoek kwam. Hij had het boek "Grote mensen, daar kun je beter soep van koken" van Guus Kuijer voor me meegenomen. Ik heb maar kort op deze school gezeten, ben na klas 2 verhuisd naar Veenendaal.

  Prinses Margrietschool, 1978

  Het enige wat mij bekend is over mijn kleuterschooltijd is dat ik altijd zo verschrikkelijk huilde dat de juffrouw mijn moeder maar weer belde om te vragen of ze me op wilde komen halen.

  Het enige wat mij bekend is over mijn kleuterschooltijd is dat ik altijd zo verschrikkelijk huilde dat de juffrouw mijn moeder maar weer belde om te vragen of ze me op wilde komen halen. Verder herinner ik mij hier niets meer van.

  't Geerhofke, 1976

  ?