Heidi Adriaanse

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Heidi Adriaanse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Heidi Adriaanse heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Waar zijn jullie?? Hans Gros, Suzan v Denzel, René v Leeuwen, Fred d Vries, John Wesdijk, Regina Keijmel, Petra v Nispen, Klaasje Staal enz enz wie ben ik vergeten?? Ik was zoals jullie weten een brutale meid met een grote mond.

  Waar zijn jullie?? Hans Gros, Suzan v Denzel, René v Leeuwen, Fred d Vries, John Wesdijk, Regina Keijmel, Petra v Nispen, Klaasje Staal enz enz wie ben ik vergeten?? Ik was zoals jullie weten een brutale meid met een grote mond. Elly Patijn was, en is nog steeds mijn beste vriendin! Helaas heb ik Suzanne van Denzel veelvuldig gepest, sorry Suzanne! Arie Booy vond ik een geweldige leraar en Vliegenthart een drama! Schalkoord een geschikte peer! Wat de leerkrachten te vertellen hadden weet ik echt niet meer, blijkbaar had ik het heel druk met andere zaken! Toch ben ik goed terecht gekomen hoor! Elly en ik waren tot over onze oren verliefd op Peter van de Wel. De eerste jaren van de school kregen de meisjes handwerkles van Juffrouw van der Giessen, dat werd al direct een drama toen ze mijn achternaam hoorden (mijn twee lieftallige zussen waren mij voor geweest). Ik kreeg dus ter vervanging rekenlessen! Later kwam Juffrouw de Vries en dat was een schat (de oudere dame op de reünie foto). Ook had/heeft zij een leuke zoon en die kwam bij mij in de klas, Fred de Vries! In 89 hebben Elly en ik de reünie georganiseerd, met groot succes! Zelfs Peter van de Wel kwam uit Winterswijk! Helaas hebben we niet gezien: Janneke Bierhuizen, Caroliene van Duinen, Mart Juin en Hans Gros. Verder was iedereen er zo'n beetje, hoe zou het met deze mensen zijn vergaan???? Ik kan u nu mededelen dat ik sinds 14 september 2006 e-mail contact heb met Janneke Bierhuizen, ik vind dat zo ontzettend leuk! Voor de andere personen: s.v.p. laat eens wat van je horen!!En Peter de Klerk heb jij het nu al gecheckt hoe het zat en in welke klas jij er bij kwam...?? Jij schrijft dat je in de 5 de klas erbij kwam, maar Peter je staat toch echt op de foto van de 4 de klas! Ik wens iedereen veel goeds en hoop op wat reactie's. Het zou leuk zijn als de andere van onze 6 de klas zo nu en dan ook eens het verhaaltje wijzigen en aanpassen. Nu weet ik nog steeds niet wie René van Wijk is...????? En John de Jong, jij mag je verhaaltje ook weleens even aanpassen! Groetjes Heidi Adriaanse

  2003, Heidi Adriaanse
  ?