Hedzer Kooi

Kent 3 personen

REG_PARTNER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hedzer Kooi en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hedzer Kooi heeft 49 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Oef.

  Oef.... dat is lang geleden. Ik weet nog wel dat het een prachtig gebouw was met een groot plein.We hebben daar niet zo lang gezeten. We hebben ook nog een paar jaar in het schooltje aan de Kerkstraat waar we met de gymles - jawel - het RRRRRRatten en RRRRRAven-spel deden. Verder kneep ik hem behoorlijk voor meneer Meijer. Andere meesters en jufs?

  Gereformeerde School , 1950

  De schoolborden van meneer Bakker: op de achterste kwamen telkens de behaalde punten die je kreeg op zeer korte overhoringen in (nagenoeg?) elke les.

  De schoolborden van meneer Bakker: op de achterste kwamen telkens de behaalde punten die je kreeg op zeer korte overhoringen in (nagenoeg?) elke les. Meneer Soldaat die door het lokaal heen banjerde. Meneer Roodberg: kolossaal op de stoel totdat het een keer verkeerd ging. Meneer Hoekstra: saaier dan ik me nog kan indenken: onderkoeld. En verder natuurlijk m'n klasgenoten: te veel om op te noemen. Idee voor een reunie?

  chr . mavo, 1957

  Ik heb niet echt les gegeven aan het Alfa College, maar wel aan de 'oude' kappersopleiding aan de Flintstraat en later aan de Emmalaan.

  Ik heb niet echt les gegeven aan het Alfa College, maar wel aan de 'oude' kappersopleiding aan de Flintstraat en later aan de Emmalaan. Naast de lessen maatschappijleer en Nederlands was het ook leuk om een coordinerende functie te hebben. Na een jaar of tien ben ik weer helemaal les gaan geven aan het Hondsrug College. Leuke herinnering aan gezellige collega's en geweldige leerlingen van de afdeling Kappen. Wantwie herinnert zich niet meer het arme vogeltje dat om hulp piepte nadat het tussen het plafond en het daj was terechtgekomen van lokaal 101! Zie verder wat geplaatste foto's.

  Alfa College afd.Kappers en..., 1975

  ?