hedske Bardie

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hedske Bardie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  hedske Bardie heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  natuurlijk het skikamp, het 'b...

  natuurlijk het skikamp, het 'buitenspelen' tussen de middag, gewoon lekker de hele dag in je trainingsbroek lopen en overal oefenende mensen in elk hoekje van het gebouw. Dansen met Ivo, Dirk, Patrick en Sander....Hi, Hi, we're you're weathergirls.... Frisbee, zijn daar regels voor? De interacademiale ook geweldig en natuurlijk de DEMO, echt mijn ding. Als afsluiting van het 3e jaar een geweldige vakantie met Bjorn, Ivo, Dirk, Daantje, Patrick, Stefan en nog een paar niet-alo'ers.

  2004, hedske Bardie

  laatste 2 jaar waren ongeveer ...

  laatste 2 jaar waren ongeveer de leukste van heel mijn schoolcarriere, ik zou het zo nog een keer doen. Verder de gymlessen van Ton Verkerk, altijd leuk voetbal of softbal. Meneer Pijnenburg in het eerste jaar voor Frans was echt wel mijn favoriet, als ik hem de rest van mijn Mollertijd had gehad, was Frans zeker beter afgelopen dan nu. Meneer Smiggels (je weet wel, die van aardrijkskunde) hebben we nog eens met de hele klas onze regenjas en paraplu mee de klas ingenomen omdat hij nogal spuugde als hij kwaad werd, dat was regelmatig het geval (soms 5 mensen in een uur eruit gezet) En natuurlijk meneer Didden, geweldige verhalen en films...vooral 'a kiss before dying' wat een drama. Kempenaars....need I say more, wat kon je lachen met die vent, ja uitlachen dan he. Skieën in de vierde (dat was voor mij dus 2 keer) zal ik nooit vergeten, met Susanne (1e x) en het jaar erop samen met Nicolle tijdens het rodelen zeker 5x in ons broek gepist van het lachen. (Ruud nog bedankt dat je met mij wilde ruilen) Kaarten met René en Ruud in het overblijf een van de belangrijkste bezigheden tijdens de pauzes van het laatste jaar.

  2004, hedske Bardie

  gymles, vooral blokjesroof en ...

  gymles, vooral blokjesroof en voetballen op het schoolplein. het kamp in groep 8 liep voor mij helaas slecht af, ik kon naar de dokter en daarna naar huis met een zere knie...tja altijd iets te fanatiek met wedstrijdjes

  2004, hedske Bardie
  ?