Hedi Moredo Vochteloo

Kent 6 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hedi Moredo Vochteloo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hedi Moredo Vochteloo heeft 4 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De heer Dragt "Rooie Rinus, wie herinnert hem niet.

  De heer Dragt "Rooie Rinus, wie herinnert hem niet. Etaleren vond ik altijd erg leuk en al de andere creatieve lessen zoals reclametekenen, blikvangers maken. Ik herinner me ook nog mevrouw Demoed die 's ochtend voor het open raam in de klas heftig de frisse lucht stond op te snuiven. Ik herinner me nog wel meer leraren, ik weet alleen de namen niet meer. Zoals de leraar Duits en lerares Warenkennis, ik geloof dat dat mevrouw Kloppenburg was, maar zoals gezegd ik weet het niet.

  Opleidingsschool voor de de..., 1959

  Ik herinner mij nog de heer Nijhuis en juffrouw Dekker.

  Ik herinner mij nog de heer Nijhuis en juffrouw Dekker. De heer Nijhuis was een fijne leraar, dat vond ik tenminste. Hij toonde ook interesse in hoe het ons verging op het VO. Ik had een hekel aan handwerkklassen. We moesten in de zesde klas sokken breien.Na dat jaar waren ze nog niet af en zijn ook nooit afgemaakt. De handwerkklassen zijn er mede debet aan dat ik geen favoriet ben van huishoudelijke taken. Ik ging vanaf de 1e klas veel om met Hans Frek. Ook Annie Schipholt herinner ik en Margriet van Dijk.

  Madoeraschool, 1953

  ?