Bekijk het volledige profiel van Hassan Chenti en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Hassan Chenti heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

De 'voorloper' van de Cartesiu...

De 'voorloper' van de Cartesius Lyceum

2008, Hassan Chenti

Na overstap van de Professor H...

Na overstap van de Professor Hans Burgerschool, hier twee jaar doorgebracht, alvorens de overstap naar de middelbare school.

2008, Hassan Chenti

Men o men.. Ik heb legio herin...

Men o men.. Ik heb legio herinneringen aan deze tijd. Een school voor slechthorenden, waar we, in een veilige omgeving bekend werden met de grote, boze wereld.. Het waren 'maar' zes jaar.. Maar voor mijn gevoel leek het wel een heel leven.. Ik heb een enorm respect voor alle leraren en medewerkers, ook die, die voor maar even in ons leven kwamen. Elk leraar had een eigen, unieke manier van lesgeven en omgaan met kinderen. Er was totaal geen sprake van een standaard aanpak, ze behandelden elke kind als een geval apart. De allerbelangrijkste, die ik nu nog kan herinneren, zijn de volgende: Wim Boonacker Boomlange leraar, met de zelfverzonnen vak "Wereld Oriëntatie" waarbij de problematiek rond de wereld kregen uitgelegd. Ik zal nooit vergeten, hoe Wim elke dag, met enthousiasme, een stel dreumes les kwam geven.. Henk Koek Leraar, met rood haar en gave om verhalen te vertellen, die werden verteld voor het slapen gaan, op schoolreisjes. Een man met een bourgondische levenstijl, die op z'n eigen manier in het leven stond.. Maria Lerares uit Cyprus, die een keer cadeautjes had meegenomen voor de klas. Die ons als volwassenen behandelden, door te wat te vertellen over de politiek gespannen situatie op Cyprus.. Mariska Een 'spannende' lerares voor de jongens, die, als ik me niet vergis, uit de Jordaan kwam.. Een rasechte Amsterdamse, althans zo klonk ze wel.. En altijd met een lekkere geurtje op.. Hettie Mijn lerares in de kleuterklas.. Mijn eerste kennismaking met de kleuterschool. Nog steeds heb ik de foto's van de keren, dat de hele klas bij mij thuis kwam middag eten.. Trineke Mijn andere lerares in de kleuterklas.. Met heel katten, met wie mee leefde, toen een kat verdween.. Samen met Hettie verantwoordelijk voor de eerste stappen in m'n 'schoolcarriere'.. Wendy De logopediste.. Een vrolijke vrouw, die, zo leek het wel, nooit ophield met glimlachen.. Jammer genoeg heb ik haar niet lang mee mogen maken.. Saskia Ja.. Hoe kan ik Saskia nou uitleggen? Ook een hele bijzonder persoonlijkheid, die ons op school bemoederde. Ze nam je altijd bij de hand, om je op je gemak te stellen.. Een hele lieve vrouw.. Met wie we een aantal keren in de keuken hebben mogen staan op donderdag.. Martin Ook een leraar.. Altijd de 'ceremonieleider' van feesten en gebeurtenissen.. Een uitstapje naar de 'kunstenaarsdorp' Ededam ligt nog vers in m'n geheugen.. Mijn eerste kennismaking met aquarellen.. Martijn Technische ondersteuning.. Bij Martijn konden we terecht, als we nieuwe, oplaadbare accu's voor onze gehoorapparaten moesten aanschaffen Judith Waakte over onze administratieve 'problemen' en hielp en begeleidde onze ouders geduldig met het oplossen van deze.. Mijn vrienden en vriendinnen: Achmed Bakkour Benny van Deuveren Akif Taskavak Muchlis Rajeev Jamal Durmus Dave Martijn Shahzad Froukje de Jong Yasmin Eeman (Imane) Karima Salahattin Bianca Erwin Renate Jimmy Johnny Dennis En nog heleboel andere, van wie ik de naam (even) niet voor de geest kan halen..

2008, Hassan Chenti
?