harry schooljan

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van harry schooljan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  harry schooljan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Als ik aan deze school terug denk komen eerst de slechte herinneringen boven zoals de heren Bebing en Hoekstra.

  Als ik aan deze school terug denk komen eerst de slechte herinneringen boven zoals de heren Bebing en Hoekstra. Echte neuroten. Een aardige man was Schmidt. Daarnaast was het natuurlik fantastisch om inde binnenstad te zitten. Heb erg veel tijd doorgebracht in café de Gouden Zweep eh, tijdens schooltijd wel te verstaan. Gehaktballen met tomatenketchup aten we daar. Medescholieren, Martin Jansen, Peter Liemberg, Hans Oosterhof, Deborah van Zalm....Handenarbeid aan de overkant. Heb thuis een ets hangen van het poortje met dat paaltje in het midden.

  2004, harry schooljan

  Ook ik zat op de school van de heer Korf.

  Ook ik zat op de school van de heer Korf. Vreselijke man. In rijen van 2 de school in. Je mocht hem dan niet aankijken. Maar dat was de goden verzoeken. Ben regelmatig op zijn kamertje toegesproken. De heer Otten uit Limburg, Eusi op de viool, een onderwijzeres die je met touw vastbond als je teveel bewoog. Ik woonde aan de Gorechtkade. Namen van medescholieren die ik me nog herinner: Anco Bierman, Stella de Vries (deed ballet), Harry Meschendorp, Klaas Kramer(zoon van een politieman, net als mijn vader).... Puddingbroodjes aan de overkant....

  2004, harry schooljan

  Zat van 71-73 aan de Grundellaan.

  Zat van 71-73 aan de Grundellaan. Daarna naar de Sociale Academie in Driebergen. Wat ik me herinner van de Grundellaan zijn namen als Menger (sociologie), Bloem (filosofie)...de osmose van de dialectische transmuatie brrrrrrr), Boudin(?)(psychologie, Grietje (social casework meen ik) en nog een boel vage herinneringen. De directeur was van Veen. Het was een tijd van de ´zelfbeoordeling´. Daar hadden we docenten niet voor nodig. Driebergen was echt radicaal, sociale actie van Piet Reckman. In Hengelo ging het wat softer toe, veel discussies (nu zou ik dat anders noemen). Een paar medestudenten die ik me herinner zijn Jan Driessen, Jannie Kuik, Katrien de Vries, nog een Jan en een Hennie....... Oh ja, en dan de sensitivity trainingen op de campus van Enschede. Daar zijn wat tranen gevloeid en harten gebroken.

  2004, harry schooljan
  ?