Harry Piening

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Harry Piening en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Harry Piening heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  De geweldige lessen van Mr.

  De geweldige lessen van Mr.Koppies, vooral wanneer niemand zijn huiswerk (Staat 75) had gemaakt. Toch inleveren en nakijken..... Zijn handdruk voel ik nog steeds. De karteerlessen van Mr. Vermeulen (even het origineel uit de la pakken, als hij niet oplet ....) Leuke tijd gehad!

  2004, Harry Piening

  Voor mij slechts 1 1/2 jaar (klas 5/6) bij de heel aardige meester Wijma.

  Voor mij slechts 1 1/2 jaar (klas 5/6) bij de heel aardige meester Wijma. Wanneer hij ziek werd (hernia)kwam er een meester, waarvan ik de naam vergeten ben, maar die ook niet zo geliefd was. Voetballen op het schoolplein.

  2004, Harry Piening

  Mavo en Havo met o.

  Mavo en Havo met o.a. Jurrie Vazel, Kor Mooibroek, Meint Roosjen, ... Muzieklessen in de noodgebouwen van van Aalst (wie wordt er nu het eerst uitgestuurd) en meester de Boer die mij altijd wilde tegenhouden, wanneer ik het plein op wilde rijden. Fietsen naar de Frankrijklaan voor o.a. Frans van juf Schuitema en Nederlands van meester Pothoff. Meester Bakema met zijn koffertje in de kofferbak van zijn BMW, meester Reintsema ('Heb je het d'r staan...streep maar weer door...')

  2004, Harry Piening
  ?